Serviceeftersyn af hjemmesiden

Jeg tjekker om din hjemmeside lever op til sit potentiale

Din hjemmeside er ikke blot en samling tekst og billeder men en vigtig salgsplatform.
Skaber din hjemmeside de resultater den burde?

Slip bekymringerne

Jeg kigger din hjemmeside efter i sømmene

Øg konverteringerne

Jeg giver dig konkrete anbefalinger forbedringer

Grundigt tjek!

En dårligt vedligeholdt hjemmeside betyder, at du risikerer at miste kunder.

Løbende opdatering og vedligehold af din hjemmeside hjælper til at sikre, at du fremstår professionel og relevant for din målgruppe. Hvis du ikke vedligeholder din hjemmeside eller laver løbende opdateringer, risikerer du at miste potentielle kunder til dine konkurrenter.

Udnyt den bedste salgsplatform du har.

Du kan måske genkende tankegangen »Hvis jeg bygger hjemmesiden, så kommer kunderne«? Og sådan var det muligvis en gang, men sådan er det bestemt ikke i dag. Din hjemmeside skal suppleres med andre indsatser som SEO og kommunikation med kunderne, før du opnår synlighed i din branche. Det betyder, at dine konkurrenter hellere end gerne snupper dine kunder.

Tag hånd om din hjemmeside, inden det er for sent. Løbende vedligehold, opdateringer og tilpasninger vil sikre, at din hjemmeside klarer sig godt i mange år endnu.

Din hjemmeside er den vigtigste salgsplatform, du har til rådighed i din virksomhed. Også selvom du ikke direkte sælger produkter eller ydelser! Din hjemmeside uddanner og informerer dine kommende kunder og hjælper med at skabe tillid.

Du kan sprede ordet om din virksomhed gennem mange kanaler som sociale medier, løbesedler, mund til mund osv. Men alle disse kanaler vil på et tidspunkt lede forbi din hjemmeside i købsprocessen. Som din bedste salgsplatform, skal din hjemmeside tale direkte til din målgruppe. Du kender de problemer, de har og den løsning som dine produkter eller ydelser leverer.

Din hjemmeside giver dig mulighed for at tale kommunikere med dine kunder i en naturlig og empatisk tone, som hvis de sad på den anden side af dit bord. Får du mest muligt ud af din bedste salgsplatform i øjeblikket?

Kan du svare JA til noget af dette?

 • Du er bekymret for om dine konkurrenter er mere synlige online end dig.
 • Det bekymrer dig, at dine indtægter falder eller er lavere end forventet.
 • Du vil gerne generere flere besøgende på din hjemmeside og gøre et godt indtryk hos dem.
 • Du oplever, at det kan være svært og uoverskueligt at holde din hjemmeside opdateret.
 • Du ved, at du har brug for at opdatere din hjemmeside og/eller plugins, men du ved ikke helt, hvordan du skal gribe det an.
 • Du har brug for at lave ændringer på din hjemmeside, men ved ikke helt, hvordan du skal gribe det an.
 • Du føler ikke, at dine nuværende indsatser giver de ønskede resultater.
 • Du vil gerne modtage flere seriøse henvendelser.

Ta tak, jeg vil gerne optimere min hjemmeside

Et serviceeftersyn tager et kig på din hjemmeside, designet, indholdet, funktionaliteten, hastigheden, sikkerheden og mere. Tænk på det som en sundhedstjek af din hjemmeside. Du skal sørge for, at din hjemmeside er sund og i god stand, så den kan være et effektivt salgsværktøj for din virksomhed.

Efter serviceeftersynet modtager du en PDF-rapport med anbefalinger til, hvad du bør tage hånd om. Som en del af servicen får du inkluderet 2 timers arbejdstid, som jeg kan bruge til at løse nogle af de problemer, jeg måtte finde.

Klar til at komme i gang? Du kan klikke på knappen nedenfor for at bestille et serviceeftersyn. Du vil herefter blive ført til en betalingsside, hvor du kan fuldføre dit køb.

Et serviceeftersyn koster 2499,- (eksl. moms), hvilket inkluderer min tid brugt på at auditere din hjemmeside samt 2 timers inkluderet tid til at hjælpe dig med at løse eventuelle problemer, som jeg har fundet på din side.

Efter din bestilling er blevet placeret, vil du blive kontaktet med informationer om, hvordan du sikkert sender dine login-oplysninger til mig.

Auditprocessen tager normalt mellem 3-5 arbejdsdage, efter jeg har modtaget din betaling.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med din hjemmeside!

Bestil et serviceeftersyn af din hjemmeside

Få din bedste salgsplatform til at arbejde for dig.

2499,- eksl. moms

Serviceeftersyn af hjemmesiden

 • Webdesign og branding
 • Flere konverteringer (CRO)
 • Online synlighed (SEO)
 • Brugeroplevelse (UX)
 • Hjemmesidens hastighed og performance
 • Hjemmesidens sikkerhed
 • Opdatering af tema, plugins og Wordpress core
 • PDF-rapport med konkrete anbefalinger
 • 2 timers arbejdstid til udbedring af problemerne