Kom godt i gang

Er du faret vild i WordPress-junglen?

Se alle mine WordPress-anbefalinger herunder.
Linksene kan være affiliate-links, hvilket fremgår af hvert enkelt link. Ved affiliate links modtager jeg et beløb, hvis du køber en licens. Beløbet for dig er uændret.

 • Carrds

  Carrd

  Med Carrd får du et helt unikt, brugervenligt og fleksibelt værktøj til one-page hjemmesider og landing-sider. Carrds er det eneste WordPress alternativ jeg uden at blinke ville anbefale. Løsningen er perfekt til dig, der ikke har brug for CMS-funktioner som blogs osv. men blot enkelt side du kan henvise dine kunder til. Med Carrd kan du på ingen tid designe din nye hjemmeside og behøver ikke bekymre dig om opdateringer af plugins, hosting osv.

  Gå til produktet

  (affiliate link)

 • Bricks Logo Dark

  Bricks Builder

  Bricks Builder er blevet voldsomt populært nærmest fra dag 1, og det er bestemt ikke mærkeligt. Med Bricks Builder får du den stabilitet og de funktioner du måske har savnet fra værktøjer som Elementor, men et mere brugervenligt værktøj end eksempelvis Oxygen.

  Gå til produktet
 • Kadencewp

  KadenceWP

  KadenceWP er den perfekte løsning til WordPress-begyndere, der vil hurtigt vil i gang med at designe sin hjemmeside. KacenceWP henvender sig dog ikke kun til begyndere. Faktisk er KadenceWP min go to, når jeg starter et nyt projekt.

  Gå til produktet

  (affiliate link)